การผลิตโอลิโกแซคคาไรด์จากเฮมิเซลลูโลสที่ละลายในน้ำและในด่างจากผลผลิตพลอยได้จากข้าวโดยกระบวนการทางเอนไซม์ร่วมกับไมโครเวฟ และประสิทธิภาพต่อแบคทีเรียโพรไบโอติกภายใต้สภาวะจำลองระบบย่อยอาหาร : Production of water-soluble and alkali-soluble hemicelluloses-deriv

โดย วรรณพร คลังเพชร
หมวดหมู่
E-book TSRI
ประเภทสื่อ
eBook
0
(0 รีวิว)
จำนวนคงเหลือ
:
Share
รายละเอียด
1 To investigate the effect of microwave on hemicelluloses extraction of rice husk and rice straw 2 To optimize enzymatic hydrolysis conditions of water-soluble and alkali-soluble hemicelluloses of rice husk and rice straw by GH10 and GH11 family endoxylanase 3 To determine the quality and quantity of rice husk and rice straw hemicelluloses-derived oligosaccharides. 4 To evaluate the effect of prebiotic to microbiota by gastrointestinal tract model.
ข้อมูลเพิ่มเติม
วันที่เผยแพร่ | 05/2021 |
สำนักพิมพ์ | มหาวิทยาลัยนเรศวร |
หมวดหมู่ | E-book TSRI |
จำนวนหน้า | - |
People Who Read This Also Read
รีวิว